Support wanneer het jou uitkomt! Op kantoor of virtueel!

Ben jij een (drukbezette) ondernemer en heb je behoefte aan een office manager, maar in dienst nemen (nog) niet nodig, omdat je daar structureel niet voldoende uren werk voor hebt? Of kies je bewust voor flexibiliteit? Dit is uiteraard geen probleem, ik ga graag hierover met je in gesprek!

Ik ben flexibel wat betreft het aantal uren; wil je een vast aantal uren per maand of juist de ene week meer dan de andere? Hierbij is natuurlijk het grote voordeel dat je niet meer betaalt dan noodzakelijk………hoe fijn is dat!

Wil je ondersteuning op kantoor of juist op afstand? Geef het aan. Weet dat ik vertrouwelijk, zorgvuldig en discreet met vertrouwelijke informatie om ga!

Wat kost het je?
Trudy Aardenburg Business Support is flexibel, maar ook maatwerk. Zo ook mijn tarief. Tijdens onze kennismaking bespreken we op basis van de werkzaamheden het daarbij horende tarief door.

Referenties

Laten we kennismaken!

Ben je benieuwd welke meerwaarde ik jou of jouw onderneming kan leveren? Wacht dan niet langer en neem contact met mij op. Ik kijk er naar uit om kennis met je te maken!
Ik ben bereikbaar via 06-12396805 of vul onderstaand formulier in.


    Deze site is beveiligd met ReCaptcha en de Google Privacy en Voorwaarden zijn van toepassing.